De ovannämnda resultaten tyder på att surfande är ett mer specifikt beteende än köpande, och att skälen till att konsumenter handlar i vissa butiker skiljer sig från de skäl som ligger till grund för köpbeslut. I den här artikeln använder vi en mängd olika statistiska metoder för att utforska dessa resultat och identifiera gemensamma faktorer. Även om surfande är en aktivitet som kan utföras av många skäl kan några av de mest uppenbara skälen till att göra det vara personliga och sociala faktorer. För att utforska dessa frågor använder vi först data från vår undersökning för att identifiera möjliga bakomliggande orsaker till surfande.

En nyligen genomförd undersökning visade att 75 procent av de amerikanska konsumenterna försöker sig på nya shoppingbeteenden till följd av ekonomisk press, butiksstängningar och ändrade prioriteringar. Av de tillfrågade prövar 36 procent ett nytt varumärke eller en ny produkt, medan 25 procent införlivar ett privat märkesmärke. Ytterligare 75 procent har för avsikt att fortsätta denna trend. Bland de ovannämnda konsumentgrupperna är det de med höga inkomster och Gen Z som är mest benägna att byta varumärke.

En annan skillnad mellan shopping och köp är baserad på produktens egenskaper. När konsumenterna köper produkter för konsumtion föredrar de ofta märkesprodukter eftersom de tror att högre priser är ett tecken på kvalitet. Därför väljer de ofta att handla i detaljhandelsbutiker och varuhus av högsta klass. Jämfört med att köpa bekvämlighetsprodukter kräver shoppingprodukter större ansträngning och tid från konsumenternas sida, och det är mer sannolikt att de är dyra per enhet. Trots bekvämlighetsprodukternas utbredda popularitet är det troligt att de flesta konsumenter ägnar mer tid åt att jämföra och utvärdera produkter än de gör åt bekvämlighetsprodukter.

Hur du maximerar din shoppingupplevelse på Walmart

Om du någonsin har undrat hur du kan maximera din Walmart shoppingupplevelse är den här artikeln för dig. Walmart är ett stort amerikanskt företag som äger och driver en kedja av hypermarknader, lågprisvaruhus och livsmedelsbutiker. Företaget har sitt huvudkontor i Bentonville, Arkansas. Du kanske blir förvånad när du får veta att kedjan har mer än 60 000 anställda. Och att det genomsnittliga amerikanska hushållet spenderar mer än 1 500 dollar i Walmart-butiker varje vecka.

Ett av de bästa sätten att maximera dina Walmartbesparingar är att handla online. Walmarts mobila webbplats har en check-out 51-app som gör att du kan tjäna cash back-belöningar för dina inköp. Appen erbjuder dagliga nödvändigheter och matvaror som säljs av Walmart. Allt du behöver göra är att ladda upp dina kvitton till appen för att samla in dina belöningar. När du når 20 dollar i cashback kan du ta ut dina belöningar! När du handlar på nätet är det en bra idé att jämföra priser innan du gör ett köp.

När du handlar på nätet kan du välja att betala med ditt kreditkort eller kontanter. Du kan också använda appen Walmart Pay för att göra beröringsfria betalningar. Detta alternativ är det snabbaste sättet att betala. Men om du inte har något kreditkort, eller om du vill fortsätta handla medan du tittar på Netflix, är denna metod för dig. Förutom att göra det enklare för dig att handla online erbjuder Walmart även leverans av matvaror. Om du behöver köpa matvaror kan bekvämligheten med matleverans minska impulsköpen.

Hur du sparar pengar när du handlar på Amazon

Det bästa sättet att spara pengar när du handlar på Amazon är att köpa varor från tredjepartsförsäljare. Tredjepartssäljare kan sälja en enskild vara eller stora mängder. Bestäm först vilken typ av säljare du vill vara – privatperson, professionell eller företag. Lista sedan de artiklar du vill sälja, deras skick och pris. Amazon tar hand om resten. Sedan kan du se dina pengar växa! Förhoppningsvis har den här artikeln hjälpt dig att hitta sätt att spara pengar när du handlar på Amazon.

När du handlar på Amazon, kom ihåg att rikta in dig på rätt Amazon Shopping Events för att sälja dina produkter. Många av dessa evenemang är säsongsbetonade, vilket innebär att vissa produkter kommer att sälja bättre än andra. Till exempel fokuserar semesterförsäljning vanligtvis på semesterprodukter, vilket innebär att du vill matcha din produkt med ett relaterat säsongsintresse. Här är några sätt att maximera din försäljning under Amazon Shopping Events. När du har identifierat vilka shoppinghändelser som är rätt för dina produkter kan du skapa en marknadsföringsplan kring dem.

Ett bra sätt att spara pengar när du handlar på Amazon är att klippa ut kuponger från produktlistor. Med dessa kuponger kan kunderna få rabatt på icke-förbrukningsbara varor. Du kan även spara varor till en önskelista, använda alternativet för kassan med ett klick och skanna streckkoder för snabbare shopping. Dessutom kan Amazons Prime-medlemmar använda appen för att göra inköp, medan Prime-medlemmar också får prioriterad leverans och streaming av mer än 2000 filmer.

Shoppingcenter

Många köpcentrum har stora varuhus som huvudankare, som en gång i tiden var ekonomiska nödvändigheter. Ankarbutikerna är strategiskt placerade så att de lockar till sig så mycket trafik som möjligt. Moderna köpcentrum har dragit till sig kontroverser genom att de har förskjutit många småföretag i stadsområden. Men många moderna konsumenter föredrar att handla i köpcentrum med underhållning, privat säkerhet och gott om parkeringsplatser. Som ett resultat av detta har många köpcentrum blivit den viktigaste källan till handel i deras område.

Shoppingcenter skiljer sig från andra typer av kommersiell utveckling. Även om de har många egenskaper gemensamt markerar de en tydlig brytning från köpcentrum. Många av dessa byggnader är förbundna med öppna gångvägar. Det finns många typer av shoppingarkader. Vissa har loggior på bottenvåningen. Shoppingarkader var vanliga i städer och orter över hela världen, och många tidiga exempel finns fortfarande kvar i dag. Många mindre arkader har dock sedan dess stängts och ersatts av stora köpcentrum eller shoppingcenter.

Moderna köpcentrum består vanligtvis av flera oberoende butiker och serviceinrättningar som alla är kombinerade i en struktur. Det första moderna köpcentret var Country Club Plaza i Kansas City, Mo. År 1922 öppnade Victor Gruens slutna köpcentrum i Edina, Minn, en förort till Minneapolis. Medan de moderna köpcentrumen i allmänhet är utomhus är slutna köpcentrum vanligare på landsbygden. I vissa städer klassificeras köpcentrumen efter storlek och typ av varor som de erbjuder. Här kommer du vidare till relevant innehåll