Att kunna göra snabba och säkra betalningar är en viktig del av den moderna spelupplevelsen. I Sverige är det framförallt två betalningsmetoder hos spelbolag som har blivit extremt populära hos spelbolag: Trustly och Swish. Men vad är det som gör just dessa bägge betalningsalternativ så attraktiva? I denna artikel kommer vi att utforska anledningarna tll deras popularitet.

Trustly är fortfarande kungen av betalningsmetoder hos spelbolag

Trustly har länge varit kungen av betalningsmetoder hos spelbolag och fortsätter att vara detta. Fördelarna med detta betalsätt är att det är:

  • Snabbt. Trustly är en betalningstjänst som erbjuder omedelbara banköverföringar. Dess popularitet bland svenska spelsajter och spelare kan i hög grad tillskrivas dess snabbhet, säkerhet och bekvämlighet.
  • Tryggt. Med detta betalsätt kan man som spelare göra insättningar och uttag direkt via sitt bankkonto. Detta utan att behöva gå igenom utdragna processer som vid kortbetalningar och liknande. Dessutom garanterar Trustly en hög säkerhet då tjänsten använder en säker kryptering och aldrig lagrar användardata.
  • Bekvämt. Denna betalningsmetod är också väldigt bekväm att använda. Spelarna behöver inte skapa ett konto för att använda tjänsten, och de kan göra betalningar på alla enheter. Detta oavsett om det rör sig om en dator, smartphone eller surfplatta.

Läs mer om betalningsmetoder hos spelbolag och annat som rör spelandet på nätet via länken!

Swish är ett svenskt fenomen som utmanar de övriga betalningsförmedlarna

Swish är det svenska fenomenet som är etablerat i andra branscher men fortfarande ses som en uppstickare i casinobranschen. Detta betalsätt är speciellt framtaget för mobilanvändare. Det har snabbt blivit en favorit bland både spelbolag och spelare tack vare dess smidighet och snabbhet.

Med Swish kan användarna skicka pengar omedelbart med bara ett par klick. Denna snabbhet gör det till en perfekt betalningsmetod för spelare som vill sätta in pengar och börja spela direkt. Dessutom är Swish väldigt säkert – tjänsten använder BankID för att verifiera varje transaktion.

En annan stor fördel med Swish är dess allmänna acceptans i Sverige. Nästan alla har Swish-appen på sin telefon, vilket gör det till en naturlig betalningsmetod för svenska spelare.